Taxeren

Onze taxateurs geven een waardevol oordeel. Taxaties voor veiling, verzekering, verdeling of successie; de taxateurs van het Venduehuis voeren alle voorkomende taxaties uit.
Voor een vrijblijvende opbrengst-indicatie bij veiling kunt u, op afspraak, op werkdagen tussen 9.30 en 16.30 uur terecht. Er zijn verschillende wijzen waarop uw goederen getaxeerd kunnen worden. U kunt met uw goederen, op afspraak, op werkdagen tussen 9.30 en 16.30 uur terecht. Daarnaast is er een mogelijkheid dat wij bij u aan huis langskomen. Ook is het mogelijk om ons via de e-mail foto’s te sturen van uw goederen.

Taxatietarieven

Voor een opbrengstindicatie aan de Nobelstraat kunt u een afspraak maken met een van onze experts. Het beoordelen van een klein aantal objecten op afspraak is kosteloos. Ook kunt u per e-mail foto’s sturen naar een van onze experts.
Voor mondelinge taxatie aan huis zijn de kosten € 100,- voor het eerste uur of een deel daarvan en € 50,- voor elk volgend half uur. Daarnaast is er een reiskostenvergoeding van € 0,50 per kilometer met een minimum van
€ 12,-.*

Officieel taxatierapport

De kosten voor het officiële taxatierapport bedragen € 150,- voor het eerste uur of een deel daarvan en € 75,- voor elk volgend half uur. Daarnaast is er een reiskostenvergoeding van € 0,50 per kilometer met een minimum van € 12,-.*

 

* Deze bedragen zijn exclusief btw.

Veilingtarieven

Koperscommissie per kavel

Hamerprijs <  € 15.000   29%
Hamerprijs ≥ € 15.000  24%

Verkoperscommissie per kavel

Hamerprijs <   € 15.000  20%
Hamerprijs ≥ € 15.000  12%

 

Kopers van veilinggoederen betalen naast de bovengenoemde koperscommissie mogelijk bijkomende kosten als volgrecht- en opslagkosten.
Verkopers van veilinggoederen betalen naast de bovengenoemde verkoperscommissie mogelijk bijkomende kosten als waarborg-, foto- en administratiekosten. De fotokosten bedragen € 35,- excl. BTW per kavel.
Indien u meebiedt via Invaluable geldt een hogere verkoperscommissie per kavel.

Veilingvoorwaarden

Download hier de Veilingvoorwaarden.

Privacybeleid

Download hier het privacybeleid.